Orkar inte!



Ganska drygt att få ta skit även fast man igentligen inte har med saken att göra. Men för att må lite bättre själv så kanske det är den enda vägen. Jag vet inte? men jag tar inge mer skit!!


Älskade du :)


Bara för dej mitt hjärta!!

Denna karl får mig att må så förbannat bra, lyckan är totalt och mycket mer än såhär kan man inte begära :D jag är otroligt glad att vi hittade varandra och att vi har den här otroligt starka kärleken mellan oss :)
Vi har tillbringat lite mer än ett halvår tillsammans och många år ska det bli. Jag vill leva mitt liv med dej :) Det här är äkta kärlek!
Jag vill inte och kan inte tänka mig ett liv utan dej, du har fått mej att se livet från en bättre och underbarare sida :)
Jag älskar dej så enormt mycket. Vad vore mitt liv utan dej?
Tack för att du ställer upp på mej som du gör och alltid finns vid min sida och du vet att jag också gör det för dej älskling :)
Du är det bästa :) Finns ingen som du! Jag älskar dej LInus <3


Leksand-Mora






Jag och Älsklingen var och såg Leksand-Mora igår och lif förlorade tyvärr, riktigt dåligt spel men mycket slagsmål på isen var det. Riktigt härlig atmosfär var det iallafall med nästan fullsatt :)


Leksand-Mora






Jag och Älsklingen var och såg Leksand-Mora igår och lif förlorade tyvärr, riktigt dåligt spel men mycket slagsmål på isen var det. Riktigt härlig atmosfär var det iallafall med nästan fullsatt :)


Filmmys :)



Efter en riktigt skön slappdag så fortsätter kvällen med en Wallander film, jag, Linus, Henke och Emma :)

Helgen :)



Var en vända till badhuset i lördags så killarna fick leka lite ;)



Men det tog på krafterna :)



Sen blev det bowling och Alfred var faktiskt riktigt duktig :)


Såå fint :)




Nu har dom publicerat våran historia på mötesplatsen :)
http://www.motesplatsen.se/solskenshistorier/singlar-som-hittat-karleken.aspx


Mumma :)

Gokväll :)




Lite studiebesök på älsklingens jobb :) Alfred var väldigt nyfiken och fråga mycket !



Alfred fick sin present idag som han fått av Madelene & Nonne.. Kinderägg :O)



Kvällsmys med älsklingen :) gjorde blåbärspaj och vaniljsås :)

Ha en fortsatt bra kväll. Ska kika lite tv nu och sen är det nattinatt :)


Myys söndag :)

Hej hej!

Varit en riktigt skön söndag me en massa slappande och mys :) Lite tittande på körslaget, och nu är det en del tillbringande i tvättstugan :) otroligt skoj att tvätta eller inte :)
Snöade faktiskt i morse. Stannade iofs inte kvar men snöade iallafall :)



Söta svärföräldrar jag har :) fick en Hugo boss Pure Red av dom :) TACK!! <3




En stolt älskling med det nya fiberlanet :) Älskar dej :)



Alfred har varit in till Lisbet och tiggt till sej en kaka :)


Ha en fortsatt bra kväll :)


Kalas:)

Hej hej!

Har varit en helt fantastisk lördag :) Förmiddagen var ganska lugn. Var i väg en sväng ner på byn och köpte present till lilla Oliwer som hade fyllt tre år.
Senare åkte vi ut till stugan och Grattade Oliwer och kikade på Wendela som stumpen och Linda nyligen har fått. Och såklart så fick jag hålla i världens sötaste Wendela *myyys*

Ikväll blir det mys framför tvn med öl och fotboll Sverige- Danmark :) :)

Linus <3



H
a en toppen kväll :)


Kärlek <3




När jag mötte dej var lyckan stor, det sa verkligen *klick*
Du älskade du kom och grep mitt hjärtan med kraft.
Du är det mest underbara, finaste och bästa, jag hittar inte riktigt orden.
Du ler så du strålar, din själ lyser klar, du är helt fantastisk.
Du får mej att må så sjukt bra, jag är så lycklig!

Vi ska ha det fantastiskt tillsammans, Jag älskar dej så otroligt mycket! vad vore livet utan dej älskling?

Jobbigt blev det .... :(

Hej hej!

Idag var det inge roligt alls när jag skulle lämna Alfred! Han var lite orolig när vi gick dit han sa till mig, mamma du ska väl vara där med mej? och jag förklarade för han att jag inte skulle vara det och att jag skulle hämta honom klockan 14.00 mer än så var det inte. Men när vi väl kom dit så skulle jag krama honom och säga hej då och då kramade han mig jätte hårt och ville inte släppa, började stor gråta.
Jag kände att tårarna var på väg så Roger tog Alfred och gick till ett annat rum, vi vinkade hej då. Ville inte att han skulle se att jag hade tårar i ögonen det hade bara gjort saken värre. Kändes i hjärtat. Ringde efter ett tag och kollade hur det gick och det var inge problem :) så skönt!




Nu blir det att städa lite här hemma och sen gå ut i det fina vädret och ta en promenad. Älsklingen ligger och sover eftersom han jobbat i natt. Skönt att han är ledig några dagar nu :)
Ikväll ska jag och älsklingen åka och titta på hockey Leksands if :) Emma och Carl kommer in hit och leker med alfred :)

Ha en fortsatt bra dag :)


Tisdag:)

Hej hej:)

Alfred har varit hos dagmamman mellan 09.00-14.00, känns ganska skönt att ha honom där. Är nog nyttigt för oss alla. Han trivs bra där och har fått några kompisar. Han är ju inte svår att ha och göra med direkt.
Lite trots har det varit idag men det är ändå på bättrningsvägen, det märks och det är så otrooligt skönt. När han kom hem så var han doktor en stund med ett par super fina doktorglasögon hahah :)



Linus åkte iväg en sväng till hyresbolaget och skulle prata lite med dom, så då passade jag på att klippa Alfred så nu står han i duschen :)

Sista jobbnatten för älsklingen i natt och sen är han ledig i några dagar vilket han behöver. Varit tuffa dagar för honom i lite mer än en vecka då han jobbat.
Ska bli skönt att få tillbringa lite tid med han då det inte blir så mycket då han jobbar skift. *LOVE*

Ska ta och laga lite mat nu tills älsklingen kommer hem... Pyttipanna och ägg blir det :)


Ha en fortsatt bra dag:)


Söndag/Måndag!

Hej hej!

Får bli ett litet sammandrag från både igår och idag då jag inte hade tid att skriva igår,  eller tid hade jag men blev inte gjort bara :)

Söndag:

Jobbade och slet lördagkväll och natten till söndag! Var ganska mycket folk och bra musik så tiden gick fort. Trivs verkligen på "rätt" sida av baren. Bra med lön och mycket dricks så jag klagar inte. Så otroligt tråkigt att lämna älsklingen hemma. Saknaden efter honom varje gång är så enorm.
Söndagsmorgonen var riktigt seg. Kunde inte somna försen runt 04.00-04.30 och var uppe kl sju. Riktigt segt. Va bara att hålla igång så var man på fötter iallafall :) var ner me mat till älsklingen på jobbet och sen på eftermiddagen så blev det bullbak eftersom det var kanelbullens dag :)



Måndag:

Verkar som att sonens trots börjar att ge sig lite nu, helt otroligt skönt. Inte alls lika bölig och grinig längre och har faktiskt börja lyssna :) Känns otroligt skönt, bara hoppas att det håller i sig. Duktig kille!
Dagen i övrigt har varit lugn. Förmiddagen var vi bara hemma och myste med älsklingen som började jobba 14.30 och sen var jag och alfred ute i några timmar så han fick leka av sej.
Emma, henke och Carl var in en vända och drack lite kaffe, Alfred och carl var inne på alfreds rum och lekte. Alfred var så stolt över sitt rum så där ville han såklart vara och leka :)
Sen var det bolibompa och nattinatt!

Jag har nu suttit och tittat på ifk-gais på tvn och helt otroligt vilken match :) riktigt tjusigt 2-1 mål i sista sekund :) Grattis älsklingen :)


Nu blir det gos me Sigge ett tag innan älsklingen kommer hem från jobbet...*Sakna*

Nattinatt!!

Brrrr kallt idag :)

Hej hej!

Dagen har börjat helt okej. Jobbigt bara att lilleman vaknade så tidigt. Klev upp strax efter att Älsklingen hade åkt till jobbet. Så alltså runt sex i morse. Tycker synd om älsklingen som måste börja så tidigt på en lördag :(
Var ner med lite mat till Linus på jobbet innan och dom hade det skapligt körigt. 'stackare'

Varit på promenad och tagit en fika med Linus mormor. Trevligt Trevligt :O)

Resten av dagen blir det att städa och kanske försöka vila lite om det finns tillfälle till det. Hade varit lite bra eftersom jag ska jobba ikväll/natt!
Men sen om man har ro till att göra det är ju en annan femma och har ju en hulligan som inte alltid går me på mina planer.

Nu ska här fortsättas städas och röja lite.

Ha en bra dag och kväll!


Ordningen börjar närma sej :)

Hej hej!

Energin är totalt bortblåst, känner me som ett lik som bara går runt och inte gör nått. Lite pyssel får jag gjort emellanåt. Min älskling ger me bra mycket styrka. Gör att jag orkar.


<<<<ska nog ta och leta reda på energin tills i morgon, ett sista ryck. Inte mycket kvar tills allt är på plats :)
Lägenheten börjar bli riktigt fin nu. Trivs otroligt bra i lägenheten och sen är det ju helt underbart att jag får bo här med mina älsklingar oxå Linus, Alfred och den busigaste av dom alla Sigge :)




Lilleman och Sigge ligger nu och sover och jag sitte och tittar på lite tv. Väntar på att älsklingen ska komma hem, ska då mysa och kolla på idol :)

6 Månader igår <3

Ha en bra kväll så hörs vi i morron!


RSS 2.0