Julen börjar göra sig påmind :)



Jag kan inte mer än att bara le. Jag älskar julen och det börjar kännas lite smått, nu är det inte alls länge kvar. Mindre än två månader faktiskt. Inte nog med det så har jag varit på ljusparty med svärmor nu på kvällen, köpte värmeljus som luktade pepparkaka, åhh myys. Snart dax att börja julpynda :) :)


Dagislämning.och.kyrkis :)

Efter lämning av Alfred hos dagmamman (idag var dom hos Tina på halloween fest) så tog jag en promenad hem och kollade till min älskling o sen vidare mot kyrkis där hela förmiddagen tillbringades med en massa barn o trevliga mammor :)



På eftermiddagen så fick vi besök av Emma och Carl :) :) :) Mycket trevligt!

Amning har blivit en stor grej  just nu, tror att det kan vara så att lilleman växer mer än vad jag kan producera mjölk så tillägg är min räddning just nu, är jätte glad att de finns :) :)


Lite äventyr :)

                    


Alfred har inte så höga krav han inte, efter dagis var vi hem så han fick byta till jacka istället för overallen då det hade blivit plusgrader, vi gick ut och jag sa till Alfred nu gör vi de du vill och då fick jag till svar mamma jag är ju spindelmannen så då måste jag klättra överallt o detta blev resultatet :)


Gurka.och.morötter!

      

Har världens två sötaste små pojkar till söner, helt galet. Jag älskar min familj så galet mycket. Jag längtar tills nästa vecka då jag får umgås mer med min älskling, lite jobbigt när han har lång veckor, men ibland får man bita i det sura äpplet helt enkelt.



Grabbarna och jag har haft bolibompa mys, Milton har legat i soffan o flinat o snackat :) det värmer i hjärtat :) Alfred har fått äta lite lördagsgodis och jag har ätit gurka och morötter (bantar). Älsklingen är iväg en vända på avslutningsfest.  Nu ska de nattas barn !


Ett vrålåk :)

Igår kväll satt jag och klickade på blocket, fram på skärmen kom en riktigt fin vagn, efter lite diskussion med älsklingen så bestämde vi oss för att åka till Örebro och hämta den. Steg upp halv sju i morse och ca 07.00 satt vi i bilen påväg till Örebro, bägge barnen sov nästan hela resan dit, Alfred sov nästan hela vägen hem med medans Mille var allmänt less på att sitta i bilen. Linus började kl 13.00 idag därav den tidiga färden.
 
Nu har vi vrålåket hemma och den andra vagnen ska jag kasta ner i älven, tid och datum kommer jag me sen om folk vill se  ;P
Supernöjd med vagnen riktigt snygg och så otroligt lätt att ha och göra med. Bara en sak VRÅLÅK ;)


              


Vintern.är.här!!

    

Vaknade upp i morse och kikade ut och tro de eller ej men gräset var vitt, var faktiskt riktigt mysigt. Nog för att värme är de bästa så tycker jag nog att vintern är otroligt fin med. Börjat längta lite efter jul nu, julpynta, första advent, åh så mysigt! Lillemans första jul, tror iofs inte att han bryr sig men ändå ;)

Har varit så otroligt trött idag, iallafall på eftermiddagen, slog till när jag var hem och väckte min älskade sambo innan jag skulle hämta Alfred. Kändes som jag bara ville lägga mig ner och stor grina. Men gick över när jag kom ut i den friska luften :)

Gjorde pannkakor till min kära familj idag men eftersom min minsting inte riktigt klarar av mjölk (ammar för er som inte vet de) så åt jag sallad,ris och kycklig. Kanon mat när man ändå försöker gå ner i vikt :) :)



Var iväg på heminredningsparty med svärmor, riktigt skoj att träffa lite annat folk och se så mycket fina saker. Köpte faktiskt ingenting sparar kosingarna till jul istället :)

Madde!!


Kyrkisdag :)

Haft en toppen dag idag, med både lilla barnet och sen även det stora barnet :) Helt underbart när alla är på gott humör. Haft en heldag på kyrkis idag, varit ett riktigt skit väder idag så passat bra med en inne dag. Klockan två tog jag och Mille en promenad i rusket och hämtade Alfred hos dagmamman sen till kyrkis igen för föräldragrupp. Smakportionsprat :) :)

                        

En heldag på kyrkis gillar inte riktigt Mille, sömnen gick åt skogen. Det är nu över fem timmar sen han sov och humöret är inte på topp, galet trött. Han fick ett bad i hopp om att kanske kunna slappna av bättre efter det men inte då, snart går pappan i huset till jobbet så vi får se hur länge han tänkt att hålla mamman i huset vaken..



Nu blir de lite soffmys med Mille och älskling innan han åker till jobbet <3






Regn och rusk :( :(



Har haft en lugn och skön Måndag idag. Hela familjen har varit lediga så blev en extra lång helg ;) Älsklingen börjar nu ikväll och jobbar natt. Älskade svärmor/farmor har varit här en vända, och hade med sej blåbärsbakelser som Alfred älskade :) :)


Har bokat kyrka och församlingshem idag så snart nalkas dop för lille Mille :) Åhh det kommer bli så fint. Dopdräkt är me beställd. Han kommer bli så fin, allt kommer bli så fint :) Underbart!


Madde!


7 veckor :) :)

                        


           
Tiden går så otroligt fort ;( ,det är ju knappt så att man hinner med. Våran älskade Mille är redan 7 veckor gammal. När jag var gravid så gick tiden så otroligt sakta, och nu rusar den bara iväg. Galet!


Idag var första gången som han verkligen "snackade" och det var en hel del också. Så himla skoj man blir så varm i hjärtat :)


Tog en riktig skön och mys söndag i dag. Låg i sängen länge och drog oss sen hade vi kaffe mys framför tvn med barnen, eftermiddagen tillbringade vi ute, jag krattade lite löv och Linus och Alfred gjorde rent stora poolen.
Nu sitter vi alla här i soffan och bara är. Sköönt :)

Madde!


Tar tag i detta igen :)




Har insett att ag inte riktigt klara av att hålla mig här ifrån så prövar på mitt liv som bloggare igen så får vi se hur det slutar ;)

Det har kommit en nykommling i familjen sen sist, Våran älskade lilla Milton föddes den 29 aug 07:08. Lyckan är total! Underbart!
                             



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Min andra hälft är iväg på fotbollsmatch, mot Brynäs, tredje och sista kvalmatchen. Avgörande med andra ord. Håller tummarna. Trean eller kvar i fyran, det är frågan? Lycka till grabbar!

Vi får se vad jag och barnen ska hitta på idag, sovit skit kasst i natt så orken är inte helt på topp men nått ska vi nog hitta på :)


Madde!


RSS 2.0