Kyrkis och ute lek :)

Lämnade Alfred vid kyrkan idag, dom var där tillsammans med dagmammorna och då passade resterande familj på att gå ner på kyrkis så lille skrutt fick leka av sig lite.
Carola och Kevvan kom dit, jätte kul att se er och prata lite skit :) :) LIte bilder på Mille och Kevvan! Pigga och alerta från start men efter ca två timmars lek så lessnade dom ur och lekte liggandes för att sen inte orka lyfta huvudet.

Hämtade Alfred lite tidigare idag 13.30 för att vara exakt, passade bra med lite utedag efter dagis då pappan i huset behövde sova för att orka med nattens arbete:)  Blev en promenix till lekparken gunga, kasta kottar , leka i snön och åka kana :) MIlle blev lite arg, han ville också leka med Alfred! SEn gick vi faktiskt till biblioteket innan det var dax att knalla hemmåt :)


Nu är det latte och hockey med mannen innan han ska iväg och jobba natt :/
//Madde

Hundskit överallt!!


Börjar idag lite med att gnälla av mig av all denna hundskit som nu kommer fram av detta fantastiska väder, alltså den skiten som någon/några försökt gömma under snön och hoppats på att ingen ska ha sett dom! Fy så äckligt det är, det värsta är ju att det ligger på trottoarkanten på vissa ställen! Usch! Plocka upp skiten efter er!


Blev en lugn dag idag, en morgon promenix med barnen. Alfred lämnades på lokalen sen traskade jag och Mille hem och gjorde frukost på sängen till pappan :) Tror nog det var uppskattat :)
Alfred fick med sig Nadja hem efter dagis så dom lekte för fullt och käkade lite glass innan Tina kom och plockade upp henne :) Dom är så söta och roliga dom två :)




Gjorde hemmagjord "pyttipanna" idag eller som min sambo frågade: skulle du inte göra pyttipanna?
vad tror du att det är då?
Stekt potatis och korv?
Hahaha så söt men visst hade han rätt, var iofs lite mer ingridienser i, Potatis, korv, bacon, lök och kryddor:)


Nu har jag precis lagt stora barnet och lilleman har sovit sen en timme ungefär. Lilleskrutt har även gjort stora framsteg idag oxå han har börjat krypa lite grann :) :)

I morgon blir det kyrkis för mig och lille skrutt hela förmiddagen tänkte jag:)
Gå gärna in och rösta!
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=39677
//MADDE

En mysig vårdag!

Blev en mysdag i Malung idag, spelade bowling och ja älsklingen vann som vanligt, jag erkänner ;)  Var och åt jätte god buffe på China resturangen och en vända på Dalaridå och hittade lite små grejer :) :)

Sitter nu och kikar på drygskåpet Alexander i Kniven mot strupen. Vilken dryg människa viftar och gestikulerar mer än någon annan.  Har lite koll på fotbollsmatcherna som går nu med!



Blir lite Big Brother tittande med Älsklingen om en stund med :)
//Madde

Ny vecka nya möjligheter :)


Blev en snabbfika på Håkis idag innan jag och barnen gick ner på byn medans gubben stannade kvar och hade lite möte. Var in på Koxin och fyndade en jätte fin jacka till Alfred och en söt liten Laban mössa till lilleskrutt :)
Alfreds nya jacka :)
Milles nya mössa :)
Alfred gungade lite på älgarna på vår tur genom byn :)
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=39677
Gå gärna in och rösta :)
Nytt utseende på bloggen och de tackar jag Jenna för hjälpen  :D


//Madde

En helt vanlig Torsdag!

Det ska börjas i tid att bråka om sakerna ;) (MILLE & ASTOR)
Fika paus på kyrkis :)

Efter en morgon promenad tillsammans med mina två små och Lisa och Astor traskade vi till dagmamma med Alfred och sedan blev det en vända på kyrkis innan det var dax för mig att gå till jobbet!

Var ganska mycket folk idag, och blev riktigt jobbigt i slutet av lunch ruschen då jag fick migrän, mådde illa och var yr och så. Men det gick bra! Min älskade sambo hämtade mig efter jobbet, det var skönt! :) :)
Men sälen turister alltså haha, det kom in fyra stycken idag ganska så dragna (fulla) beställde en öl och varsin pizza sätter sig, dom får in sina pizzor delar på 1 pizza av fyra och sitter sen 1,5 timme och bara dricker öl, beställde alltså tre pizzor i onödan :P

Har nu precis lagt lille skrutt, 45 minuter senare än igår :P. Men han sov helt underbart bra i natt det gillas! Får hoppas han sover lika bra i natt :) :) Alfred sitter och spelar lite dator, mannen tar en powernap och jag ska passa på och kika lite jobb :) Hörs!
//Madde

Alla dagar är inte likadana!

Mössan sitter helt galet och ett super flin kom när jag satte ner lille skrutt på golvet i lokalen när jag hämtade Alfred, Han brukar alltid sova när jag hämtar Alfred så har nog aldrig varit in där, han var så glad när han såg alla barnen som sprang runt :) :)
Hämtade papper för att söka dagisplats till Milton idag! Tiden går på tok för snabbt, vill inte att han snart ska börja på dagis! SUCK!

Blir en tur till kyrkis  och träffa lite barn och mammor i morgon förmiddag innan jag ska till mitt älskade jobb (ironin är på topp)!
Alfred hade gärna följt med men bättre han går till dagis och får träffa sina kompisar! Är ju mest små barn på kyrkis! Lille skrutt trivs hur bra som helst där :) :)

Nu har jag och Alfred precis ätit en sen middag, Mille somnade på tok för tidigt 17.00 så vi får se när han vaknar igen, mannen är på möte och får äta när han dyker upp hemma!
Ska se lite bolibompa med Alfred nu! //Madde

En bra dag tillsammans med barnen :)

Tog sällskap till och från kyrkis med Lisa och Astor idag, Mille och Astor skulle ha samma leksaker på kyrkis men blev iallafall inge slagsmål än då ;)Alfred lekte så fint med dom andra "stora" barnen :)
Helt underbart väder har de varit i dag med trots dessa sjöar på vägarna och blåsten!
Men jag tänker inte klaga det är underbart med vår :)



Nu ligger pappan i huset och vilar så jag och Mille sitter i köket och kikar på storebror som springer och cyklar i den gigantiska vattenpölen vi har utanför huset, tänk vad vatten kan göra med våra barn :D  *lycka*

Dax för att fixa ordning Mille för sängen, har en trött bebis i famnen nu, hoppas han orkar hålla sina ögon öppna till klockan sex iallafall :) :)

//Madde

Våren är äntligen här :)



Våren har för hoppningsvis hittat hit, nu vill jag inte ha någon mer snö. Det är vatten överallt men det försvinner nog så småningom, efter dagis idag så åkte Alfred sparkcykel i alla vattenpölar han kom över och vissa blev han sittandes i med haha han ramlade i två stycken :) :)

Lilleman har varit feberfri hela dagen så blir natten feberfri så tar jag med barnen till kyrkis i morgon :) :) Verkar som att det var typ tredagars feber som Mille hade! Nu får det vara nog med sjukdommar ett tag :)

//Madde

Tillbaka igen!


Halloj igen!
Har bestämmt mig för att blogga igen, mycket som händer och himla skoj att skriva av sig lite när man har mycket på hjärtat! :)

Känner mig ganska kluven när det gäller mitt jobb, bossen är en bra boss MEN snackar bakom min rygg och det gillar jag inte för fem öre! Inge skoj och komma till jobbet och veta att han pratar bakom ryggen trots att han säger till mig att jag är bra! Sliter fan häcken av bara för att han ska bli nöjd och vad fasen får jag för det!??!

Nu har jag badat våra barn och bakat en sockerkaka som ska njutas av till solsidan, Alfred ska nu läggas och sedan blir det soffläge!
Hoppas att minstingen slipper febern i natt! fy 39 graders feber, tredje dagen idag.! stackar liten ;(

//Madde

RSS 2.0