Super sega Madde!

Är så galet seg i kolan idag, fattar inte vad det är med mig!?! Skulle lätt slockna utan problem om jag bara la ner huvudet. Lilleskrutt sover, Linus powernappar på soffan och jag ska snart ropa in Alfred för lite bompa tittande så ska jag oxå ta en liten lur :D så kanske man känner sig lite bättre sen :D

Måndag!

Jag behöver en kick i baken idag, nyss varit och lämnat storkillen hos dagmamman, tänkte nu ta tag i städningen men det är segt, det tar tid. Ge mej bara en spark så kommer jag igång!
När har sommaren och värmen tänkt komma då tro, ??!! blåser så in i h*vete, nästan så cykeln sticker iväg när man är ute och cyklar :/ :/
Nej nu tar vi tag i livet och gör någon nytta! !

Underbara frisyr!

Verkligen älskar min nya frisyr, är så galet nöjd med den, tack snälla söta Liselotte för det otroliga jobbet med det och en galen pratstund :) <3
Blivit på tok för mycket kaffe idag först en massa koppar innan klippningen under klippningen och efter klippningen sedan även lite kaffe när Mona var på besök med barnen, tack för hjälpen även du söta Mona :)

Klippning!

Var en vända med Alfred till tandläkaren på koll och allt såg kanon bra ut :) Duktig pojke :)

Dricker lite kaffe och inväntar Liselott som ska ta hand om mitt så kallade hår, hoppas det blir fint tillslut :)







Lillebror!

Mille fick en jätte söt liten pojke av farmor idag som han satt och prata med en stund innan han tröttnade och somnade, nu är inte Mille minst längre så den lille pojken får heta Lillebror :) :)





Jag ska nu försöka göra ordning lite på Milles blivande rum så kanske han kan börja sova där inne i morgon :) Mannen är på möte så passar på då :)


Trök dag!

Haft en riktig trökdag, städade och plockade i morse, badade och tvättade båda barnen sedan har dagen bara rullar på. Suttit med det vanliga jobbsökandet idag några mail skickade och ett par samtal ringda :) :) Vore väl tusan om jag inte skulle ha ett jobb innan september!



Fotograferas:)

I morgon ska lilleskrutt fotograferas på kyrkis så ska ta fram fina kläder och stryka lite :)





En bra start på veckan :)

En förmiddag/dag tillsammans med snabeldraken och skurhinken blev det idag, skönt att ha det gjort nu och gott luktar det dessutom, ska tvätta lite ikväll så har man det gjort oxå.
Nyss kommit hem från Hermelingatan, varit och hälsat på Emma, Henke och Carl. Alfred hade saknat Carl  sa han :) Tackar massor för mat och kaffe :) :)
Ska bygga lite lego med alfred nu innan det blir lite kvälls bestyr, lite duschning och bad för barnen innan det är bolibompa dax och sovning som gäller :)
Mille har även fått sin tredje tand, tre stycken i nedre käken men ingen i över käken så det dyker väl säkerligen upp så småning om!

En himla massa bussåkande :)

Blev en himla massa bussåkande idag Vansbro -  Djurås hämtade upp syster och drack lite kaffe sedan gick vi till bussen och åkte Djurås - Borlänge, var till brorsan och firade hans lilla dotter Tindrah som blev tre år idag :)
Sedan bar det av hemmåt Borlänge - Vansbro. Phu det har varit en dryg dag men barnen har varit super duktiga, lite mutande med Mariekex så har det gått super!
Nu blir det mys med älskling i soffan framför Big Brother :) :)

Fotboll hela eftermiddagen :D



Idag var det dax för Mora att hälsa på oss här i vanå. Vansbro AIK FK - IFK Mora FK mycket bra spel var det idag  1-1 blev det efter 90 minuters intensiv kämpan.

Snart ska barnen läggas så det blir ett par timmars lugn och ro innan man själv ska hoppa i säng :) ;)



God morgon!

Mys morgon! Sitter och dricker kaffe tillsammans med hjärtat mitt, Mille sitter bredvid och snackar (nänänä) och Alfred har precis gått ut och lekt med en kompis på gården :)
"Tänk om livet alltid kunde vara såhär rosenrött"




Bvc besök idag!

Vi var på bvc besök idag med lilleskrutt, hon säger att han är långsmal men frågan är om hon inte säger så till alla ;) varken jag och Linus kunde hålla oss för skratt när hon sa "han är lång och smal" har hört lite roliga berättelser om just de, Haha :)
Han är iallafall 76 cm lång och väger 9080 gram, tänkte uppdatera lite hur det sett ut:
Föddes 29 aug 2010: Vikt 4040 gram  Längd 52cm
9 september 2010: Vikt 3960 gram Längd 54 cm
17 september 2010: Vikt 4295 gram Längd 56 cm
28 september 2010: Vikt 4720 gram Längd 57 cm
18 November 2010: Vikt 6500 gram Längd 66 cm
3 månader 17 dagar: Vikt 7285 gram Längd 68 cm
4 månader 20 dagar: Vikt 7845 gram längd 70 cm
5 månader 14 dagar: Vikt 8055 gram längd 72 cm
7 månader 10 dagar: Vikt 8645 gram längd 74 cm
Idag: Vikt 9080 gram Längd 76 cm

Men gaaaaah!

Suttit och hinkat kaffe, trots det är jag sjuuuukt trött! Tror faktiskt att denna rygg tar mycket energi och sömn, sover inte ordentligt som jag ska och sen upp tidiga mornar för att barnen vill upp. :/

Har varit nere och handlat lite så nu är maten i fullgång, ris, kycklingnuggets och ungnsstekta rotfrukter, gött? ja visst tror jag det :) :)


Bastu!

Har försökt vädra ur här hemma, har 30 grader inne och jag håller på att dö, usch galet! snart väcka mannen och åka till bvc och väga och mäta lilleskrutt!

Underbara svärmor!

Blev en förmiddag på kyrkis idag, var ganska lugnt där med barn idag, var nog bra för Mille vaknade sex i morse, brukar somna en stund när vi går och lämnar Alfred men inte idag!


Han somnade iallafall 10 min när vi gick till underbara svärmor/farmor för att äta lite lunch, grekisksallad bjöds det på, kanon gott, tack :)
Sen sov han även ca 10 min när vi gick och hämtade Alfred, så inte har han varit jätte pigg, nu ligger båda trollen och sussar sött!

Alfred har kommit in i en skit jobbig trots period, trodde vi redan hade den värsta perioden men har blivit värre för bara någon dag sen, uppkäftig och allmänt elak, det är grymt jobbigt och tar krafter från en så det är helt galet, gaaaah! Vill att allt ska vara lugnt och skönt och bara vara! Tips och ideer mottages gärna!


Har fått världens sötaste lilla datormus av min älskling idag :) Han är bara för jäkla go :D


Toppen dag....

Förmiddagen tillbringades med bästaste Mona, Melker och Wilma. Var till lekplatsen vid skogvaktarn och lekte lite, drack lite kaffe och gick sedan hem.
Idag blev det Fläsk i bondsås med potatis till middag, kanske inte ser så gott ut men det var det :)
Nu är det bolibompa för dom små trollen innan det är sovdax, Mille sitter som fastklistrad i stolen och vänder inte blicken från tvn :) :)
Älsklingen tog lite bilder av mig innan, resultatet

Morgon fix :)

Frukosten är uppäten, barnen är påklädda nu är det bara mig själv kvar sen ska vi klä på oss och gå ut och vänta på bästaste Mona med barn, morgon promenad och kaffe i solen blir det nog :) Underbart :)

Somnar ALLTID till film.....

Drog igång en film jag länge funderat på att se igen, LEJON KUNGEN, nu är ju Alfred så pass stor så han sitter och kikar en hel film utan att tröttna, han gillade oxå den. Jag somnade väl klart den sista halvtimmen *suck* men inget ovanligt räcker med att någon säger film så blir jag trött, var länge sen jag såg en hel film, stackars min älskling som får se alla filmer vi hyr själv, kanske hänger med första biten på filmen sen sover jag :P

Kyrkis och ösregn!

Har spenderat förmiddagen på kyrkis idag, världens skit väder har det varit, så passade bra med en inne dag. Gick därifrån runt tolv och sen ut på 40 min powerwalk enligt min mobil gick jag 3,4 km så helt okej tycker jag, dax att ta tag i kroppen igen ;) ikväll blir det även ett zumba pass :) :)

En unge i minuten!

Suttit och kikat på en unge i minuten och fällt ett par tårar och minns tillbaka på förlossningen med Mille, en helt galen och underbar förlossning. Smärtan var enorm men den glömdes fort efter att Mille kommit till världen. Älsklingen var ett enormt stöd och stöttade till max i den mån han kunde, lustgasen var min bästa vän och visst var det inte bara gnöll och smärta mycket skratt och glädje kom de faktiskt under förlossningen, tror vi grinade i ett helt dygn tillsammans innan vi fattade att han kommit till världen och att han var/är VÅRAN :) :)
M I L T O N



Utan tvekan!



Skulle utan tvekan kunna byta ut min kropp mot en frisk utan värk! jag är 24 år och känner mig värre än en 70 åring. Min rygg/svank gör ondare än någonsin vill bara byta ut den, vill bara att det ska fösvinna!




Äntligen intagit soffan:)

Efter en dag med fullt upp städa och dona, leka med barnen och har även badat mina små troll så nu sover dom, iallafall lilleskrutt :)

Lilla matvraket! :)
Provade även pottan idag :)
Har äntligen tagit plats i soffan en liten stund innan det ska lagas lite god mat och njuta av lugnet och umgås med min älskling :) :)
Snart hockey vm, Hejja hejja Sverige :) :)




Fullt upp :)

En liten uppdatering om vad som sker hemma hos oss idag :)
Känner mig lite som bilden just nu, fullt upp och springer fram och tillbaka och försöker samtidigt få barnen nöjda :) :)
Dammsuga, dammtorka, tvätta, vika tvätt senare ska alla golven torkas :)

Eurovision song contest!

Erik Saade kom igen nu, nu kör vi :) TUmmarna håller vi för dig!
Erik Saade -  Popular



Ibland är det bara tungt!

Namn: Madelene Sandström

Kallas för: Madde

Stjärntecken: Skorpion


Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: Öronen, två på det ena

Tatueringar: Ingen :)

Längd: 1.74

Skostorlek: 40-41

Hårfärg: Blond

Fräknar: Nopp

Kär? Otroligt kär  <3

Önskar du att du bodde någon annanstans? Trivs bra i Vansbro

Tycker du att du är attraktiv? Nej!

Dricker du? Inte alls mycket

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Gliss

Vilken parfym använder du? Hugo Boss

Vad är du rädd för? Ensamhet

Gillar du att tvätta? Ja men inte vika :)

Gillar du berg- och dalbanor? ÄLSKAR berg- och dalbanor! 


Senaste…

Filmen du hyrde? Himlen är oskyldigt blå!

Filmen du köpte? Oj, de var länge sen så jag minns inte

Låten du hörde? Bruno Mars - Grenade

Låten du laddade ner? Laddar inte ner :P

Personen du ringde? Lisbeth

Personen som ringde dig?

TV-program du såg? Big Brother 

Person du tänkte på? Älsklingen

Personen du fick sms av? Älskling 

 

Favorit…

Låt: Home ♥

Sak att göra: Umgås med älsklingen och barnen 
Sport: Om jag måste välja så får det bli fotboll

Dryck: Fanta eller Vatten.

Kläder: Jeans & linne eller leggings och linne

Film: Twilight

Bil: Volvo får jag säga då :P

Serie: Våra bästa år


Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? ja det har jag tyvärr

Gråtit över en flicka?

Varit i slagsmål? Ja!

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Haha jajemen ^^


Brukar du svära mycket? Ja det blir nog lite för mycket ibland 

När stiger du upp på morgonen? Mellan 6-8 ungefär
Vad ska du göra ikväll? Bara slappa

Vad är du allergisk mot? Ingenting 

Var har du ont? Ryggen

Använder du hårspray? Jajemen

Kan du stå på händer? japp

Håkan Hellström eller The Ark? The Ark

Salt eller socker? Båda

Gillar du ketchup? Ja klart!

Är du glad nu? Jadå

Var du glad igår? Jadå

Vad dansar du till? Typ allt :)

Kan du sjunga? NEJ!

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Kött eller fisk? Kött


Väntar på min älskling...

Har bakat lite mockarutor/kärleksmums så nu väntar jag på att älsklingen kommer hem så vi kan fika och umgås lite :D ska försöka hinna se repris av big brother från igår, somnade på soffan båda två igår :)




Det tog hårt!

Helt ärligt så är jag så jäkla besviken! När är det min tur! Varför ska jag alltid falla på mål linjen?! kändes som jag hade det i handen och sen föll det bara ur handen. Usch! Som ni kanske förstår fick jag INTE jobbet!  Fick reda på det bakvägen så var väldigt surt men men!





Tro mej jag var nervös.....

Var på arbetsintervjun idag och det var fantastiskt skoj, men tro mig jag var nervös, jag ser verkligen fram emot att få ett besked i morgon, så gott folk fortsätt hålla tummarna nu :)  Känns som man går på nålar, jag vill så gärna ha detta jobbet :) ! Tiden måste gå fort!
Jag tackar söta LINA MOEN som tog hand om Lille Skrutt en stund medans jag var på intervjun.

Bara för att jag surat.....

Jag har faktiskt mått ganska kasst ett par dagar pga allt kring jobbsökanden, självförtroendet sjunker så galet fort när man inte hör någonting från nått företag trots att man skickat in 2 miljoner mail, men nu kan det bli ljusare, har en intervju i morgon och sen har jag två ströjobb som jag kommer hoppa in ibland!
Nu får ni allt hjälpa till att hålla tummarna för mig imorgon, (säger inte vad det är för jobb då jag inte vill att alla ska veta försen jag vet hur det gått)!
*klappar på axeln* KOm igen nu Madde du fixar detta :)



En förmiddag hos bästa Lina :)


Underbara du !!!


Tänk att fina ord verkligen värmer så mycket i hjärtat :)  Man blir så galet glad, mötas av ett leende och sen få ett par fina ord slängda på sig, helt underbart! Jag älskar min karl ;)










Lite uppdatering av bilder :)


Tittut pappa! Titta jag kan stå själv :)





Tisdagens förmiddag på kyrkis, Lille Kevvan och Mille lekte för fullt, dom hade full koll på varandra och gick inte längre än en meter ifrån varandra för att vända sig om och kika vart den andre tog vägen :)





Har haft lille charmören Melker hos oss en stund på eftermiddagen, vilken liten gosunge :) Men dom sympati grät i kapp här, grinade den ena grinade även den andra :)
Linus spelade en liten trudilutt för dom och det gillade dom :)  Gullungar <3

Tankar......

Mycket som rör sig i huvudet för tillfället, ha tålamod ni kommer oxå att få veta men just för tillfället säger jag inget.  Men jag har planer :) :)
Wait and see :)




Kyla har tagit fart igen.....

Snön föll när jag kikade ut i morse, Usch fy och burr vad kallt det är idag, cyklade och lämnade Alfred idag och det var inte speciellt skönt inte, MIlle var arg i cykelstolen och tyckte inte alls det var skoj att cykla idag, plutten var galet trött när vi kom hem så blev bara gröt och sova :)


Suttit med mannen min och druckigt kaffe och ätit frukost och kikat på våra bästa år, men haha så kasst det är igentligen men ändå så måste man se det, helt galet. Gör ju inget om man missar ett par avsnitt så hänger man med ändå :)


Nyheten om att Usama Bin Laden är död snurrar runt i media och pratas om detta överallt, frågan är bara är detta sant? Med tanke på att bilden där Bin laden ska ha visats upp död bara är fejk. Ja vi lär få veta tids nog!

RSS 2.0