Kärlek <3

* Jag vill ge dig allt här i världen, men mitt liv vill jag dela med dig *
Jag älskar dej Linus <3




Hej hej!
Varit en ganska skön dag. Börjat ta tag i skolan, försöker få reda på hur jag ska göra på bästa sätt för att kunna plugga klart. Jag vill ja vill. Trodde d skulle vara lätt att fixa till men är inte bara, i och med att jag inte tillhör gagnefs kommun så får jag inte plugga där så suttit i telefon hela dagen för att lösa detta. I morgon ska jag ta tag i det igen. Ringa studievägledaren här i Vansbro och så.

Jag och Alfred var ute i kylan efter att jag hade hämtat honom från dagmamman så Linus fick sova lite grann. Men fy fasen vad kallt det blivit nu, uscha. Dröjer inte länge innan snön kommer ;)



Alfred somnade på tok för tidigt idag. Strax innan sex, och vaknade runt nio men tror att han äntligen har somnat nu iallafall. Nu är det sista natten jag behöver sova själv. Så grymt tråkigt att inte ha min älskling bredvid mej. Sover inte alls lika bra som när han är hemma :(

Ska kolla lite tv nu sen blir det sängen med boken "När du läser detta " spännande är den :O)

Nattinatt!


Jobbig helg!

Hej hej!

Huah vilken dryg helg det har varit :) Har flyttat till våran underbara trea nu. Helt underbat, nu är det äntligen våran :)
Men både jag och Linus har sagt att vi aldrig mer ska byta lägenhet med någon, ska vi nångång byta lägenhet så ska vi flytta till en tom. Det var inte ett dugg roligt... Men tack alla som hjälpte till! Vi hade inte fixat det utan er.
Inte nog med flytt så har jag jobbat i helgen både fredag och Lördag och det känns kan ag lova.... Men börjar ge med sej nu! Men söndagen var inge skoj.
Nu börjar vi få ordning ordentligt i lägenheten såå skönt! Trivs jätte bra och skönt för lilleman o få ett eget rum :)

Nu är vi tillbaka till vardagen med dagmamma och jobb och allt vad det innebär.. Dagen har varit ganska lugn. Försov oss i morse så lämnade inte Alfred hos dagmamman försen strax innan tio idag o sen var det bara hem o tvätta och plocka. Sen hjälpte jag Emma att bära över lite frysvaror till sina föräldrar för det är nå elfel i hennes lägenhet .*stackare*

Nu har min älskling åkt till jobbet, tråkigt att vara själv på kvällarna när han jobbar natt uscha. men sånt är livet. Bara hoppas att tiden går fort :)

Nu ska jag se lite tv och kanske plocka lite. Nattinatt gott folk!



Det närmar sej!

Hej hej gott folk!

Nu börjar det närma sej med storm steg tills flytten blir av. På Lördag bär det av till grannporten. Det ska bli så otroligt skönt när det blir klart! Men det blir mycket slit tills det är klart. Ska även jobba i helgen så man är nog bra sliten sen när helgen är slut.
Mycket tid går åt till att packa och fixa.
Har skickat in våran "solskens historia" till mötesplatsen som vi fick erbjudande om att skriva. Eftersom vi träffades på mötesplatsen. Den ska bli publicerad bara att hålla utkik när de nu blir.

Morgondagen blir fullspäckad av packning, älsklingen ska till tandläkaren och fortsätta med det som behövs göra i munnen, jag ska på möte på arbetsförmedlingen, besiktning av lägenheten och sen på kvällen/natten blir det jobb för min del.

Snart kommer min älsk hem från jobbet och då blir det myys framför tvn. Pallar inte att röjja mer idag. Får ta tag i resten i morgon när lillskrutten är på dagis :D

*Du är det bästa, du är det jag aldrig någonsin kunnat drömma om. Du betyder allt för mej. Älskar dej så mycket. Du har fått mej till en otroligt lycklig människa. Allt med dej är så otroligt underbart!  Du är den finaste och underbaraste som finns*

Ha en bra fortsättning på kvällen så hörs vi i morron!


Underbart liv man har :)

Gokväll :)

Lillskrutten har varit hos dagmamman som vanligt idag mellan 9-13. Det märks att trotsigheten släpper mer och mer för varje dag så var nog kompisar och någonting att göra på dagarna som behövdes.
Medans Alfred var där så var jag och älsklingen bara hemma och tog det lugnt och bara umgicks, han började ju jobba kl 14 så kan  vara skönt med lite tid tillsammans bara han och jag.

Efter att jag fick lillskrutten i säng runt åtta så har jag bara städat, plockat och dunkat musik. De tycker jag om :) Ingen städning utan musik :)

Snart kommer mannen i mitt liv hem *saaaknar*

""Även fast det inte var länge sen du gick saknar jag dej
Saknar dej varje sekund, varje minut och jämt när du inte är i min närheten.
Den saknaden jag har efter dej är varm, jag vet ju att du snart är hos mej igen!""

                                                         

Sitter här nu med tända ljus och väntar på den underbaraste. Älskar dej mer än nått annat <3

Ha en bra fortsatt kväll CU!

Ny vecka nya äventyr:)

Hej där!                                                                     

Helgen har varit jätte lugn. Älsklingen har jobbat natt i helgen så har inte hittat på något speciellt bara busat och lekt med Alfred.
Alfred har en otroligt rolig trots period nu *fantastiskt*, faktiskt riktigt jobbigt men nån gång tar väl den slut också :)

Var skönt att en ny vecka tog fart idag, tillbaka till rutiner. Alfred var hos dagmamman fram tills klockan ett och under tiden han var där så var jag till vårdcentralen och försökte limma ihop såret på handen som har gått upp, men gick inge vidare eftersom det är ett dumt ställe och huden var lite för hård. Tejpade ihop det och bara hoppas på att det läker nu :)

Sitter nu och tittar på bolibompa med Alfred medans Linus är iväg en sväng. Inga direkta planer för kvällen mys framför tvn med älsklingen skulle jag tro :)

C U! :)                                      

Fredagsmys!

Hej hej!
Skönt att helgen har tagit fart även fast älsklingen inte får njuta av den speciellt mycket eftersom han jobbar hela helgen, jobbar natt så dagarna får han njuta i allafall :-)
Har haft en skön fredag förmiddagen blev det lite städning, Alfred var hos dagmamma till 13.00 och Linus sov så blev en förmiddag för mej själv. Emma och Henke var in och drack lite kaffe innan vi skulle hämta barnen.
På eftermiddagen/kvällen så var jag och älsklingen till Mora och kollade när VAIK spelade 3-3 mot Mora. Innan matchen var jag och Linus in till "stan" och käkade på resturang. Inte ofta vi får tid för oss själva så var faktiskt skönt!
Nu har älsklingen åkt till jobbet, Trist :( ska titta på lite tv sen blir det sängen är så otroligt trött idag...uscha...
Natti natt folks!

Skönt me helg snaaart :)

Hej hej:-)

Gårdagen tillbringade vi nästan hela dagen på falulasarett. En av dom jobbigaste dagarna i mitt liv faktiskt. Så otroligt ont gjorde det när jag hela tiden skulle förska rätA ut fingret.. Fick två alternativ av läkaren.... antingen öppna upp och kolla hur det ser ut eller gå hos en arbetsterapeut, valet var inte så svårt fick komma in till en arbetsterapeut och älsklingen gick upp till käkkliniken. 
Efter mycket om och men så kunde jag röra pyttelite på fingret men det gjorde även så att jag fick en sån otrolig smärta så jag höll på att svimma.
Efter lassarette besöket så åkte vi till matpalatset i Borlänge och käkade lite och lilleman brände sej på en lampa där så fick en stor blåsa. Sen vidare och gratta stefan!

Idag har inhte hänt så mycket Alfred har varit hos dagmamma mellan 9-12 och under den tiden så var Emma och Henke in till oss och drack kaffe,tjötade och kollde på youtube :P Emma färgade mitt hår :-)

Resten av dagen har bestått av att få lite ordning hemma. 7 dagar till flytt nu så det börjar närma sej men man klättrar verkligen på väggarna här hemma, så mycket saker man vet inte riktigt hur man ska få ordning men det är näst in till omöjligt. Får nog vänta tills vi har flyttat helt enkelt:-)

Min älskling har åkt till jobbet. Jobba natt, så blir att sova utan honom i natt. Hur ska detta gå? sover ju så otroligt bra bredvid honom. Bara gilla läget:-)

Spela lite poker sen blir det söööva:-)
Natisch! 


Idol & Fotbollskväll :)

Hej hej!

En fantastiskt underbar dag! Toppen fint väder, i morse var det skapligt kallt 4 grader vid åtta tiden men sen steg temperaturen och blev helt underbar!
Alfred var hos dagmamman själv för första gången idag mellan 9-11 och det gick otroligt bra att lämna honom han kramade Linus och mej och sa hej då. Inte mer med det! Skööönt!
Tvättade och kollade på lite gamla fotbollsklipp med älsk på youtube :) Emma kom också in och drack lite kafffe och umgicks med oss lite.
När vi hade hämtat den lilla hulliganen så åkte vi till Älgberget och skulle göra ett nytt försök att få se vildsvinen men inte ett enda :( Åkte en sväng in till Leksand och hejade på Nicci och köpte morötter med oss och åkte tillbaka för att göra tredje gången gilt med svinen men inte då. Skit trist!

Älsklingen har varit ner och varit funktionär när hans fotbollslag hade friidrotts femkamp. *Duttin* Alfred och jag var ute i solen och lekte tills det var dax att gå in och göra ordning sej för sängen..

Nu har vi precis sett klart på idol och det var många riktigt bra idag. Men synd om dom som skämmer ut sej. Nu är det fotboll för hela slanten Besiktas- Man united, får se vart detta slutar :-)

Ha en bra kväll !

Till min Linus

Du har ett leende som får mig att bli knäsvag
En blick som får mig att känna mig vacker.
En själ som är vackrare än himlen ett hjärta stort som flera oceaner
En charm som smälter isberg
Kan kärleken bli vackrare än så? Jag Älskar dig min Älskling ♥

Ger upp bloggproffs och återvänder hit! :-)

Hej hej!
Har testat på bloggproffs men insett att jag hör hemma här istället. så lägger in i mina inlägg därifrån här och fortsätter mitt bloggliv här istället :)


Fredag den 28 Aug:
Jag är tillbaka på banan igen!  Allt startade för ca fem månader sen då jag skaffade mej en dejting profil. Igentligen bara för skoj skull, men det ledde till något underbart. Träffade då världens underbaraste och goaste kille. Linus! Som jag nu verkligen älskar så otroligt mycket. Vi fastnade för varandra väldigt fort. Vi fick verkligen något speciellt från första stund. Han är den rätta för mej. Vill alltid leva med denna underbara människa.Jag har även en son (Alfred) han är tre år. Han fungerar otroligt bra med Linus. Kunde detta blivit bättre än såhär?På måndag så blir jag sambo på “heltid”. Jag är så otroligt lycklig. Allt har fallit på plats. Jag har även fått jobb, just nu lite strö tider men det ska bli bättre.
*Jag ser livet från en ljusare sida nu*
Idag blir det en lugn dag. Riktigt trist väder ute. Ska mysa och umgås med familjen hela dagen <3 . Sen ikväll/Natt ska jag jobba. Riktigt glad att älsklingen ställer upp på mej eller på oss
See you :)

Lördag den 29 Aug:
God morgon gott folk!
Uppe med tuppen idag. Sonen vaknade sju, inte sovit så värst många timmar efter en kväll/natt på¨jobbet. Kom väl hem runt två. Men var ganska mycket uppe i varv så kom nog inte i säng försen halv fyra.
Var riktigt mycket folk på Dido igår. Lite roligt att stå bakom baren och se på alla berusade och stupfulla människor. Men känns lika konstigt varje gång jag går hemmifrån och lämna karln och sonen. Men tur vi hade mycket att göra så tiden gick fort.
Dagens planer blir att tömma min lägenhet i mockfjärd och städa den så den är klar för en besiktning på måndag morgon. Alltid ute i sista stund Kvällen blir det fotboll och mys med min älskling:-) *gilla* <3
Ha en bra dag så hörs vi sen!

Söndag den 30 Aug:
Har haft en otroligt jobbig och lite slitsam helg. Men har äntligen blivit klar med flytt och städning. Nu har jag alla mina och sonens grejer hemma i vansbro. Sköönt!
Vad skulle jag gjort utan min älskling? Tack hjärtat Nu är det bara besiktning av lägenheten kvar som blir i morgon halv nio.
Får bo i ett myrbo ett tag tills vi får våran lägenhet. Har inget exakt datum men snaaart hoppas jag. Ska nog stå ut under tiden.
Förmiddagen bestod av att plocka ur släpet och sen åka och städa klart lägenheten. Sen var vi och tittade på när älsklingens fotbollslag spelade match 11-0 vann dom med..*Grattis till er*
Nu sitter vi och tittar på ifk Göteborg - Elfsborg…*hejja ifk*
Blir en lugnt resten av kvällen. Måste orka upp i morgon också
Ha en bra kväll!
Hörrni bara så ni vet Jag älskar Linus otroligt mycket! <3

Måndag den 31 Aug:
Hej på er!
Idag är jag ganska trött i kroppen och har ganska ont i mitt knä och ryggen. slut gnällt nu i alla fall.
Dagen har varit ganska lugnt, upp tidigt i morse för att besiktiga lägenheten i mockfjärd, gick riktigt bra. Ingen anmärkning så det har vi fixat bra älskling Efter det så var vi till Alfreds gamla dagis i Djurås och hämtade hans saker och han fick säga hej då till sina fröknar och barnen. Hans favorit fröken är ju Annika och han blev glad när han fick se henne Efter det så begav vi oss till Mona och Veiko och drack lite kaffe och pratade och Alfred lekte med Isabelle. Hon flyttar till Malmö på torsdag. Så dom kommer inte kunna leka så mycket framöver. Är en bit mellan Vansbro och Malmö
Var tillslut skapligt skönt att komma hem, somnade en stund på soffan otroligt skönt och välbehövligt. Efter det så tog jag tag i att rensa Alfreds kläder ( inte riktigt klar än men på god väg). Ska slänga över Alfreds försmå kläder till hans kompis Carl.
Ska snart göra Alfred klar för sängen så han får lägga sej och titta på bolibompa och sedan sova. Jag och älsklingen ska lligga i soffan och mysa framför tvn till lite fotboll. Först ska vi se Sverige-England kl 18.00 och kl 19.00 börjar Gais-Djurgården. Haha Djurgården ska ju pissa på Gais säger dom så blir skoj att se den matchen. Men har ju gått bra för dom hittills så dom lär ju inte göra bra ifrån sej idag heller.* Haha *.
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi!

Tisdag den 1 sep:
Idag “firar” jag och älsklingen fem månader. Eller firar gör vi inte men det är i allafall 5 månader idag. Det har varit fem helt underbara månader och mååånga mer blir det Ett underbart liv tillsammans ska vi ha <3
Alfred har fått varit och hälsat på sin dagmamma och dagpappa idag, Kicki och Roger och några av barnen. Han har ju bytt nu eftersom vi har flyttat till annan ort. Men jag tycker det gick jätte bra. Han kom in i “gänget” fort så det blir inte speciellt svårt att skola in honom sen. Ska på inskrivningssamtal om två veckor och sen kör det igång.
Ska bli skönt för oss alla tre, dels för att Alfred ska få komma hemifrån och sen att få en vardag igen. Det märks att han har gått hemma för länge nu.
Har små plockat och donat lite idag så man kan röra sig i vårat myrbo.
Jag hoppas att flytten till trean blir av snart. Har iallafall ringt till stiftelsen så dom ska skicka hem hyreskontrakt så det är fixat innan vi flyttar
På kvällen hade vi tänkt att se på leksands träningsmatch i hockey men det gick som det gick, datorn la av och sen var det kört. Kunde se dom sista tre minuterna. Trist men men.
Nu sitte älsklingen och spelar football manager 2009 på datorn och jag tänkte spela lite poker..

Onsdag den 2 sep:
Hej hej!
Haft en lugn dag hemma med familjen idag. Vädret har inte varit speciellt fantasktiskt så var lika bra att stanna inne. På förmiddagen blev det familjemys med pippi på dom sju haven på tv. Mysigt Resten av dagen har bara varit lugn ätit lite mat och soppa för älsklingen. På fredag åker “käkställningen” ut så hoppas på att han kan börja att äta ordentligt så han inte går ner nå mer i vikt. Finns inte mycket kvar av honom nu.
Efter att Alfred kommit i säng så la jag och älsklingen och myste till två bra filmer Valkyria som handlade om andra världskriget och hitler. Helt sjukt hur en så ond människa kan vara så mäktig, och så såg vi the electric mist. Riktigt bra filmer båda två Rekomenderar varmt!
Nu blir det lite poker. Höres!

Lördag den 5 sep:
hej hej!
Nu var det några dagar sen jag skrev men haft fullt upp. Mycket me flytten och så nu
Igår (fredag) var älsklingen och fick ta ut “käkställningen” så nu kan han äta lite riktig mat igen. Fast är lite annorlunda men de går bra.
Var och hämtade en liten kissemiss igår som vi döpte till Sigge. Han är elva veckor. Såå otroligt söt och kelig!
När vi hade kommit hem så började jag med mat och diskade och det gick som det gick. Diskade ett halv trasigt glas som sprack i handen på mig så fick åka in till sjukan och sy fyra stygn. Skit ont har jag fortfarande. :/
Idag så har vi varit till folketshus. Dom har haft barnensdag där så Alfred fick åka lite trampbil och fiska fiskdam, och sen så kikade vi lite när dom red på hästar men Alfred ville inte rida.
Nu ikväll blir det bara mys med älsklingen och lite fotboll på tvn..*myyys’
Ha en fortsatt bra kväll!

Söndag den 6 sep:
Hej hej!
Är så otroligt glad för min älsklings skull, dom vann matchen mot Gagnef idag med 5-1 grabbarna fixade de. Älsklingen kunde ju inte vara med men så glaad för lagets skull. Kämpat så hårt för att äntligen få komma upp i division 4 *Here they come*
Handen värker och gör otroligt ont så i morron ska jag ringa vårdcentralen och se om dom kan kolla på den. Känns som att något är fel. Kanske en nerv eller nå sånt som är av.. ajaja gör det i allafall. Blev ju inte bättre att min huligan slog på handen idag
I morron ska älsklingen börja jobba efter 4 veckors semester. Han ligger och sover så sött nu. Han var så trött efter en heldag i gagnef på match.
Nu ska jag busa lite med Sigge så han oxå kan somna sen. Så grymt söt är han!
Dax för en ny vecka och nya bestyr. Take care!

Fredag den 11 sep:
Hej hej!
Flytten närmar sej med storm steg flyttar till våran trea den 26 september så tiden börjar bli knapp Men det ska nog gå bra i slut ändan. Har börjat ganska mycket med att packa ner och så.
Handen har inte blivit nå bättre alls, känner mej lite stressad i och med flytten han ju inte röra på höger pekfinger och gör jätte ont Ska ringa och se om dom ska ta ut stygnen så dom inte växer in i huden.
Det har hänt en lite rolig sak, mötesplatsen har hört av sej till mig eftersom det var där jag och Linus träffades och dom undrade om vi ville skriva en *solskens historia* och absolut gjorde vi det.
Idag kommer min lilla huligan hem efter att ha varit hos mormor och morfar i två dygn. Saknar han massor!
Älsklingen är nu på jobbet så nu ligger jag hemma och myser med lilla Sigge och kolla på the voice Väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan ringa till vårdcentralen…
Dagen blir lugn i övrigt ska bara njuta av lugnet innan min lilla hulligan kommer hem
Ha en bra dag!

Helgen 11-13 sep:
Go kväll
Klockan börjar bli ganska mycket och helgen har gått förbi med en rasande fart..
Fredag:
Var helt underbart att få se minen på sonen när han kom hem från mormor och morfar. Leendet gick från ena örat till det andra. Underbart!
Han fick följa med mig till vårdcentralen och dra bort mina stygn i handen. Fy kattsingen vad ont det gjorde. Men fick bedövning till slut i allafall, så skönt.
Älsklingen var hos tandis och drog ut en tand, sydde i munnen och gjorde en rotfyllning *stackare*
På kvällen blev det bara att ta det lugnt med lite chips och mys framför tvn.
Lördag:
En skön och lugn dag har det varit, familjen var och handlade lite på förmiddagen och sen gick vi hem och jag gjorde en lasagne *gott i gott gott*. Blev en del fotboll på tvn
När sonen skulle sova så fick han först titta på bolibompa och sen läste jag saga för honom och han somnade gott efter en stund!
Söndag:
Åkte till Älgberget för att titta på vildsvin i förmiddags men inte tusan fick vi se ett enda svin. Trist. Hem och käka resterna från lasagnen och sen åkte vi ner till Vanåvallen och tittade när älsklingens lag vann med 7-3 gött! Var lite fotografering och raket skjutning innan matchen eftersom dom har gått upp til divis fyra. *Grattis till dom*
Kvart i fem satt vi hemma i soffan och laddade för ifk mot Gefle och ifk vann såklart 3-0
Nu blir det att se lite film med älsklingen natti natt.

Idag:
Alfred kom och väckte mig vid sju idag. Ganska trött var jag eftersom det blev ganska sent i natt:) Ringde till Falulasarette i morse och fick en tid på onsdag när vi ändå ska dit med älsklingen. Blir en lugn dag, lite städ och mys. Eftermiddagen ska vi till alfreds dagmamma på inskrivnings möte. Nu ska jag göra lite nytta här skriver mer senare i kväll :)

 

 


RSS 2.0