Ny månad i morgon :)

Hej hej!!


Helt galet hur snabbt denna månaden bara har förvunnit iväg :) Men det är väl så när man går och väntar på nått :D


Jag jobbade idag och då åkte mina pojkar till Ytteråker och hämtade en bob som Alfred kan ha och åka på :) :) Han var då överlycklig o slängde sej i backarna.. :)
 


Ha en fortsatt bra kväll:)

Veckorna rullar på :)

Helgen har varit riktigt lugn o skön. Sambon min var iväg med sitt jobb på hockey och såg Leksand-mora och såklart vann LIF så blev en lyckad kväll för dom, sen var han iväg till sina polare på Selins! han hade haft en riktigt lyckad kväll så det var skoj att se :)


Jag har jobbat lite i helgen o det har varit så otroligt mycket folk, mycket turister från Sälen... Men tycker om att jobba lite i stress så tiden gick fort :)



Har en underbar sambo som har lånat ut sin Lg lur till mej då min sagt upp sej lite o väntar på att få bli inlämnad på lagning. Bara ägaren till den som ska hitta garantin :P



Ha en fortsatt toppen kväll :)

En ny start!




Kan inte mer än och säga att denna karl är otroligt makalöst underbar, spelar inge roll hur dåligt eller arg man är han får alltid upp en på topp :)
Jag älskar dej av hela mitt hjärta. Så glad att du står ut med mitt humör:)  <3 <3




Dom här två hjärtana står för mina underbara pojkar Alfred & Linus !!






Ikväll så var jag iväg på föräldrAR utbildningen COPE, för föräldrar med barn mellan 3-12 år. Fantastiskt intressant och en skön grupp så här kan man nog byta mycket tankar och ideer :) Varje måndag :)




Söndags mys:)



Blev lite förmiddagsmys med Alfred innan jag gick iväg till jobbet i några timmar. Skapligt mycket folk o stressigt mellan 12-14 men sen var det ganska lugnt. Lunchrusch :)

Nu har det städats och ätit och byggt pussel o lekt en massa, Ska snart duscha alfred o sedan bolibompa. Snart kommer älsklingen hem med *sakna*.

Ikväll blir det tvmys med En annan del av köping, vilka sköningar :) haha :D och sen blir det Johan Falk :)

          

Ha en bra kväll :)


Skönt!



Var skit skönt att få bort det blonda håret och nu har man börjat vant sej med de här. *Gilla*



Ikväll ska jag,Lisbet och mitt lilla troll på ljusparty....


Läsa :)



Börjat med denna bok... Helt otroligt bra och spännanse...


Trots och lite mer trots!



Går igenom en otroligt trotsig period med sonen nu, men för det mesta så är allt bra! Klart man kan förstå att trotset måste finnas då dom små oxå måste brottas med sina känslor och få utlopp för dom. Gäller bara att vara konsekvent. Jag har blivit mycket bättre på att vara konsekvent och har en sambo som är otroligt duktig och hjälper till på traven.
Så underbart o se hur dom trivs med varandra :)
Så länge han har nått att göra och inte är rastlös så brukar de gå bra! Han vill jätte gärna hjälpa både mej och Linus med en massa saker så idag fick han hjälpa mej o diska lite. Vi hade så skoj där vi stod och sjöng och plaskade med vattnet.

 Efter dag mamman i morgon så ska Alfred få den andra och sista dosen av svin influensa vaccinet, så då har vi det avklarat!


R.I.P TARZAN!!

          

Igår kväll somnade min "lillebror" in. Tussi tar nu hand om han och han mår mycket bättre där. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta men det har känts otroligt tungt idag:(

 


Bääsen e sjuk:(



Charmtrollet har gått från att vara i farten hela tiden till att ha legat i soffan precis hela dagen. Usch vad jag tycker synd om han. Han har fått magsjuka.  Han är så hungrig hela tiden men minsta lilla han får i sej så kommer de upp :(
Jag hoppas han blir frisk snart och att vi andra i familjen slipper det :(


    

Du är den underabarste,bästa och finaste, vad hade jag gjort utan dej? Jag älskar dej såå mycket! <3


År 2010 :)



Det nya året började sådär eller ja igentligen fantastiskt men jag är så sjukt trött idag så jag vet inte vad :) Sovit bra i natt trots att jag fick sova själv :( iofs vaknade jag halv sex av en pigg kille som stod bredvid sängen o ropade *mamma*. Men kanske man får sova lite middag senare. :)



Nu blir det lite pannkakor till lunch :)


RSS 2.0