Klänning.till.dopet!

Har börjat leta efter snygga klänningar som jag kan ha på dopet, och så galet mycket det finns, en hel djungel. Helst skulle jag villa ha alla  :P Men till slut ska jag nog hitta rätt. Börjar dra ihop sig nu.....
... här kommer några förslag på vad de kanske blir....













Det.blev.en.vit.dag!







Lite bilder från en underbar eftermiddag ute i snön me min kära familj!!

Två.timmar.bara.för.mig.själv!



Förmiddagen i dag tillbringades på karins hårverkstad, fick manikyr, fick de av Linus i födelsedagspressent och så fint de blev :) Riktigt nöjd! Var skönt att bry sig om sig sjäjv för en stund utan barn. Underbar sambo jag har som tog barnen en stund :) :) Tack älskling :)

Nu är älsklingen iväg på möte så jag och barnen sitter med tända ljus och kikar på bolibompa, bara Milton som inte är helnöjd med att sitta still så vi pratar och sjunger :)

två.månader.&.två.veckor



Helt otroligt vad tiden går, idag blir liten två månader och två veckor,  ser nya händelser varje dag, är nog ett litet risgryn påväg med han biter och dregglar en himla massa och så känner man nått litet hårt, vi får se om den vill upp eller bara jäklas....

Igår.jag.Idag.Clas!

Blev lite kalasande denna helg, igår fyllde jag och idag var jag och barnen på tre års kalas hos Clas.
Jag tackar alla som hörde av sig igår!

Måste ju säga att jag har den underbaraste familjen, finns inget som gör mig gladare än att få vara med min familj, glädje lycka ren kärlek! Älskar min familj!!

Sitter och kollar på sing sing med Alfred och kommit på att jag vill ha en dansmatta... det måste ju vara riktigt skoj?!! Ser då riktigt skoj ut, men jag är iofs inte tio år men ändå ;)

Nu ska jag rätta keno och se om det blev nå vinst idag :) :)

Spöken.häxor.och.några.troll......



Tog med mig våra älskade barn till halloweendiscot i badhuset, bada, se lite häxor och spöken. Blev en lyckad kväll synd älsklingen inte kunde vara med. Lilleman såg en aning skeptisk ut innan han tillslut somnade i bärselen. Hur kunde han somna i de högljudda väsendet som var? ja det är konstigt men han sov så gott utan att bry sig om ljudet runt om.
Det var otroligt skönt att komma hem! Nu är maten färdiglagad bara älsklingen som saknas sen ska de ätas, kassler och ris... mumma :) :)

Från.byn.till.storstan ;)



Blev en vända på kupolen eller en vända? hmm nej snarare ca sex timmar :) :) Mycket trevligt var de idag brudar och småttingar :) görs gärna om :) :) 

Tackar svärmor för att hon hämtade min store pojk från "lokalen" *kramar i massor till dig*

Händerna.är.den.nya.upptäckten!



Var på en liten tripp till Malung i fredags och bowlade och hade en trevlig familjedag här är lite mysiga bilder från de :) :)




Lille Milton har redan sen en månad tillbaka skaffat sig en riktig kär sak och det är snuttefilten han är så himla söt när han ligger o gosar med den mot ansiktet, helst ska den ligga mot kinden o lite över ansiktet när de ska sovas. Söter!



Sina egna händer är ju också helt fantastiskt, han hittade sina händer väldigt tidigt o sen dess så är det dom som gäller, han sitter och drar i fingrarna o vrider o vänder o tar tag i saker bara så himla söt! *Älska*

RSS 2.0