Helg :)

Inte uppdaterat för helgen i huvudtaget... Men inte gjort så himla mycket faktiskt.. Igår var vi faktiskt upp på Älgberget i Lesandsskogen och kikade på vildsvin.... Höll på att bli attakerad, Linus tjoade: skynda dej in i bilen och jag vänder mej om och där stog en hel flock av dom haha lite skraj blev jag allt men in i bilen hann jag innan jag blev uppäten :P




Och idag söndag så blev det jobb :)
Lika mycket att göra som varje söndag men idag vare de snäppet mer faktiskt.Stress och massa turister..Underbart :D




Lilleman ligger i säng och kollar bolibompa, Linus spelar fifa och jag ska snart spela lite poker:)
Ha en bra kväll :)


Madde


Går in i v 15 idag :)





I magen:

Huden är så tunn och genomskinlig att blodkärlen under syns. Håret fortsätter att växa och om bebisen kommer att få mörkt hår så börjar hårsäckarna att producera hårpigment. Fostrets öron är nästan på rätt plats men de sitter fortfarande lite lågt.
Fostret börjar lagra kalcium för att ben och märg i skelettet ska fortsätta att utvecklas. Muskler utvecklas och fostret kan knyta nävarna. Fostrets hicka kan kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter. Ca 75 gram och 12,5 cm:)Mamma:
Eftersom fostret lagras kalcium under den här perioden kan du bli sugen på mjölk. Ditt hjärta har växt och ökat kapaciteten med 20 procent för att klara av att förse fostret med syre. Kapaciteten kommer gradvis att öka under resten av graviditeten. Den totala kapacitetsökningen kommer att ligga på 30-50 procent i slutet av graviditeten.
Du kan känna humörsvängningar - humöret åker berg- och dalbana. Du kan också bli tankspridd. Många gravida blir svartsjuka och drömmer starka livliga drömmar.
Partner:
Det är viktigt att komma ihåg att kvinnans psyke påverkas mer och mer av hormonerna. Hon kan vara jätteglad och uppåt den ena sekunden för att stortjuta i den andra. Det är oftast du som kommer i skottgluggen för hennes humörsvängningar och irritationer. Det är lätt hänt att du börjar tvivla på om det här med barn var en sån bra idé egentligen. Det är helt normala känslor. Försök att vara tålmodig och förstående. Låt det inte gå prestige i diskussioner och tänk på att hennes humör är helt normalt för en gravid kvinna.


veckorna rullar på och tyvärr så har jag fått tillbaka mitt illamående på morgonen som tyvärr gör en dålig start på dagen. Humöret tror jag iallafall är ganska mycket bättre än det varit i allafall :)


Sikket väder... Urrrk:(

                                                    

Idag var det inte så roligt att gå ut inte. Snöstorm som tusan! Men vad gör man inte för sin karl :D Var ner till hans jobb med lite mat :D schnitzel, klyftpotatis och beasås. Är ju trots allt lördag så god mat på jobbet måste man oxå ha. :)



Klippte av mej lite hår så nu har jag lugg :) Lite insperation från Lina Moen :) 

Nu blir det lite tv och poker. Karln har däckat i soffan så sällskap lär jag inte räkna med :P men jag förstår att han är trött :)
Ha en bra kväll :) Krams



     


Helgen börjar!



Det lilla pyret i magen har börjat blivit stor, Jag gick in i v 14 igår :) Jag mår riktigt bra faktiskt! Humöret är på topp igen :) Stackars min familj som varit tvungna att stå ut med mej. *Älskar dom*

Kroppen: Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin.





Lillskrutten har haft vattkoppor sen i Tisdags så han kliar och kliar men känns bättre idag, sovit hela natten. Är nog mycket tack vare kylbalsamet..*Tack svärmor*



Idag blir det kalas både för Fredrik och Carl! Tur att alla har haft vattkoppor. Slippa sitta isolerade!


Ha en kanon helg! KRam


Alla hjärtans dag =)




Hoppas alla har haft en fin alla hjärtans dag. Min dag har jag tillbringat på ett stressigt jobb. Trodde till en början att de skulle bli lugnt idag men sen dök alla upp samtidigt så vi fick lite att bita i :)




Har börjat och känna av riktigt mycket fladder i magen nu. Inte så att man känner utanpå men känner innuti :D *myys*





Ikväll blir de myskväll med min älskling:) Me love you <3


Dop =)




Varit på dop idag för världns sötaste Wendela :o)
Lindas tal i kyrkan var otroligt fint och fick några tårar på kinderna!

Har annars varit en ganska jobbig dag pga trötthet! Varit supertrött hela dagen, pga kisspauser hela natten :P
Skulle umgåtts med Jonna efter dopet men jag orkade tyvärr inte de. :( Hoppas vi kan ses snart :D

Ta hand om er o ha en bra kväll:)
Nu blir de soffmys med älsklingen :) :)


En ganska lugn och stillsam dag :)

Hej Hej!

Idag har det varit en ganska lugn dag. Lämnade sonen kl nio och sen halv tio var det dax för barnmorskebesök och provtagning :) Fick lyssna på hjärtat och det slog så fint så. Mellan 155-160 slag/min. *myys*
Vi åkte hem och åt lunch och sen bar det iväg till jobbet för älsklingen.





Lisbet följde me till dagmamman o hämtade sonen och vi gick hem och bakade pizza. Nu sover han som en stock och jag är tyvärr oxå toktrött. Kanske blir en powernap innan älsklingen kommer hem:)

Ha en fortsatt bra kväll :)


Mamma x2:)




Lyckan är total :) Jag och älsklingen ska ha en mini :) <3


Jobb:)




Har jobbat ett par timmar idag. Kan ju lova att det var lite mer och göra än förväntat. Uscha vad ryggen värkte när jag kom hem!
Hann inte träffa älsklingen mer än typ en timme innan han skulle iväg och jobba!
Alfred hade haft det roligt hos Lisbet! Så tacksam att hon ställer upp :) Tack!!

Lördag :)



Ikväll smäller det :)  får se vad kvällen har att bjuda på...
Ganska okej startfält :)

Anders Ekborg - The Saviour

Frispråkarn - Singel

Jenny Silver - A place to stay

Linda Pritchard - You´re making me hot-hot-hot

Ola - Unstoppable

Pain of salvation - Road salt

Salem Al Fakir - Keep on walking


Så ser startfältet ut :) Lyssna och njut och hoppas att ni får er vilja fram :)


Leksand segrade mot Mora!




En mycket spännande match mot Mora ikväll, som efter förlängning och straffar slutade med att Leksand besegrade Mora! Mohaha :)  Vi är Leksands if !!!!



Min älskling jobbar natt så jag ska ta och krypa ner i sängen och lägga mej och kolla på the hills. Följde de alltid förrut och såg att dom lagt in ett gäng nya avsnitt jag inte har sett :)

Nattinatt på er:)


Vi går mot helg :) !!




Jag älskar min familj så otroligt mycket !! Finns inga ord för min kärlek !

Sambon åkte till jobbet för en stund sen och sonen sover. Tänkte ta mej en liten macka innan de blir natti natt för mej oxå :)
Ha en fortsatt trevlig kväll :) :)

Bad day!



Inte varit en så bra dag i dag. Men de är tur man har varandra och kan stötta och hjälpas åt. Vad hade jag gjort utan dej älskling!?
Men jag står fast vid mitt motto här i livet "Allt löser sej"

Jag älskar min Linus!

10 Månader :) :)



Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 10 månader <3

Jag älskar dej av hela mitt hjärta älskling! Vill alltid leva mitt liv med dej! Du är bäst! <3 <3 *PUSS*

RSS 2.0