Valborg!


Ha en jätte trevlig valborg gott folk, var rädda om era liv och gräsmattor, elda försiktigt och drick med förstånd :) ;)




Fredagsmyyyyys :)


För ca 2,5 vecka sen så lärde sig lilleskrutt att krypa (innan så har han typ ålat sig fram), nu kryper han på sitt eget lilla sätt, använder inte knäna utan kryper på fötterna med rumpan i vädret :)
Sen dess så klättrar han överallt och vill inget hellre än vara med oss andra var vi än är ;) Sötskrutten.
Har varit på cykelverkstan idag, blev inte mycket klokare av det utan bara att köra på som vanligt och ringa tillbaka om det inte är borta om ca en vecka.  Inte konstigt man inte vill gå dit när det känns som att ingen tar en på allvar. Galet!







God morgon :)


Sitter med en god kaffe och kikar på nyhetsmorgon, lilleman kryper runt som en galning,storkillen sover och mannen har åkt iväg på möte!


Cykelträning :)

Har träningsvärk i kroppen idag efter massor med turer med cykeln igår,kul att veta att cykling är bra träning :) Det börjar äntligen ta sig och kanske bikinin åker på fram emot sommaren :P Tur att lille skrutt gillar att sitta i cykelstolen, blir lite lättare att komma ut på en cykeltur då ;)

Ibland känns det lite som att börjar man ha ont någonstans så fortsätter det liksom efter att det ena gått över så kommer det andra, finns det något stopp?! Jag är ung, äter bra, rör på mig så varför strejkar kroppen ibland?
Aja det är som det är kanske man blir friskare som pensionär istället för nu :)

Happiness!

Ingen dag är lik den andra, vissa dagar är jobbigare än andra, vissa dagar är allt skit och vissa dagar så är allt på topp. Livet är en galen bergochdalbana. När man har det underbara livet i sina händer så kan det svänga till och bara glida ur näven. Det kan gå så fort, man hinner knappt tänka.
Men vad vore livet utan sina upp och ner gångar? det skulle ju vara galet trist att bara gå och vara glad ständigt eller bara sura, lite av varje är bättre :)
Någon gång i livet så känner nog dom flesta att man bara vill stoppa huvudet i sanden och inte höra eller se något men bara för en stund för att sedan lyfta på huvudet och se allt lite ljusare :)
Allt löser sig!




Undernärd :O

75 kg ---> 87 kg ---> 75 kg ---> 63,5 kg


Jakten på min mål vikt har jag äntligen nått, även 1,5 kilo lättare än vad jag hade tänkt. Innan graviditeten så vägde jag 75 kg gick upp till 87 kg under graviditeten, några veckor efter att Mille hade kommit vägde jag 75 kg igen. Nästan 8 månader har gått och jag är nu nere på 63,5 kg faktiskt så börjar jag trivas med min kropp bara lite mage som ska bort så är jag nöjdare än vad jag någonsin varit.
Jag har kämpat så i alla år för att inte vara den där mulliga tjejen och nu när jag nått det jag kämpat för så får jag höra att jag ser undenärd ut och det gör mig otroligt ledsen. Har ett bmi på 21,1 och hade jag varit undernärd så hade jag absolut inte mått så bra som jag gör och hade inte heller varit så pigg! Jag mår bra och jag går ner i vikt och kämpar för en finare kropp för min egen skull och ingen annans :)

Passar på.....



I morgon ska det tydligen bli regn ute så då passade vi på att ta en heldag ute i solen, brände mig ytterligare så nu går det nog inte få ondare axlar tror jag minsann. Blir kanske fin färg sen när det illröda sjunker in :D
En förmiddag på studsmattan, sen lunch och sen har vi sprungit runt mellan lekplatser nere på byn träffade även på lille Noah med föräldrar nere vid skogvaktarn så lilleskrutt blev glad att ha någon att leka med sen gick vi och kikade på när Vaik spelade mot Viking 1-1 blev det.
Pasta, brunsås och köttbullar till hela familjen och sedan fick jag barnen i säng så nu blir det en lugn och skön kväll tillsammans med min kära sambo :) <3





Lite bilder från dagen:

Alfred lossas att han kör pellets:)

Alfreds lille vän :)

Milton och Noah Leker i sandlådan :)


Påsken är snart över :)

GLAD PÅSK på er :)
Har haft en helt underbar helg med mina nära och kära, mycket god mat och en massa härliga skratt. En av mina bröder hade varit på marknad och sett en t-shirt  
" Alla snackar om att jag ska dricka med måtta vem f*n är han", haha jag tycker den var så klockren :D
Har varit i Ytteråker idag och träffat Linda, Stumpen och barnen varit där i stort sätt hela dagen. Bränt mig galet mycket i solen idag, illröd är jag. Blev lite grillning när vi kom hem och nu är det barn som ska i säng och jag ska färga mitt hår. Nu är denna helg slut och ny vecka tar fart i morgon.!

Premiärtur :)

Har haft en underbar dag tillsammans med nära och kära idag, lämnade Alfred på lokalen i morse var sedan en vända till vc, en tripp till Dala-Järna för handling sen åkte vi hem och packade ur varorna, matade Milton sen gick vi ner på byn och köpte en otroligt fin cykelhjhälm till lilleskrutt, lunchade på Selins, sen var vi förbi svärmor med en sen födelsedagspresent och så tog vi en promenad med henne, Lisbet och vovvarna innan Alfred hämtades :)

Medans pappan är på styrelse möte så tog jag och barnen en cykeltur, premiär tur för Mille med nya hjälmen :) Åkte ner till ica och köpte lite gött kött som ska grillas när mannen kommer hem :)
Han var supernöjd att sitta bakom mig och bara kika runt :)





Underbara vår :)

Efter ett par dagars uppehåll så har jag nu lite uppdatering med bilder och så :)



I helgen så har vi haft helt fantastiskt vår väder :) Riktigt varmt och underbart så helgen har spenderats i stort sätt ute hela tiden, lite jobb i söndags med :)
I söndags blev de en vända till pelletsfabriken där pappan i familjen jobbar, Alfred hade blivit lovad att få åka traktor. En sovande lille skrutt i vagnen och en gassande sol så njöt jag av att stå och titta på två av mina pojkar som åkte fram och tillbaka med pellets i skopan. Alfred var super duktig rattade och tryckte på knapparna helt själv så han fick ett traktor diplom. Stolt var han :)




Pappa,jag och lilleskrutt var en vända på kyrkis idag medans Alfred var på påskfest på dagis , sen hämta den nya, superfina bilstolen är så nöjd med den. Åkte sedan och hämtade en studsmatta hos Lina Moen som vi köpt så den monterades innan vi hämtade Alfred, kalas hos svärmor/farmor blev det då hon har fyllt år mycket trevligt och en massa skratt!
Minen var oslagbar som Alfred fick när han såg att det stod en stoooor studsmatta i trädgården :) Underbart!

NU blir det soffmys med min kära sambo :)

Ljusblåa daaaagar......

Mår så galet bra i detta underbara väder, blir så glad och går bara runt med ett leende på läpparna (för det mesta). Jag och Alfred passade på att kratta lite löv och rensa lite på gården medans lilleskrutt låg inne och sov, 3,5 timmes förmiddags lur tog han, men såklart blev det ingen på eftermiddagen men det var helt okej :)

Var och hälsade på bästaste Emma och Carl efter att lilleskrutt hade tagit sin lur. Helt underbart och se att Emma är på fötter och att allt flyter på. Himla duktig tjej!
Nu börjar snart sommaren närma sig och jag har köpt den finaste bikinin (enligt mig alltså) så nu blir det att lägga på ett kol med magträningen, vikten går bra men gelemagen måste bli en aning fastare.  Vi får se hur detta slutar!





Det kommer en tid i livet när man måste släppa alla de meningslösa drama och de människor som skapar dem, och omge dig med människor som får dig att skratta så hårt att du glömmer det dåliga och fokusera enbart på det goda.
När allt kommer omkring är livet för kort för att vara allt annat än lyckligt!!
Mitt liv är perfekt!



Idag känns livet galet underbart <3

Blev lite jobb för min del idag så min älskade svärmor tog hand om lilleskrutt i ett par timmar, det tackar jag/vi för  :)  

 

 

Fick promenadsällskap och kaffesällskap av underbara Lisa och Astor på eftermiddagen :)

 

Blev premiärgrillning idag, fy tusan så gott det var. Fläskfile´och potatissallad :) :)

 


Jag har då absolut världens underbaraste och bästaste familj, älskar er så in i norden.
Det är er jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar.
Ni ger mig många fina stunder fyllda med glädje och skratt.
Vi är Stark-a tillsammans ;)





Lättad så in i norden!

Haft en lite jobbig tid, psyket har inte varit på topp och så klart fungerar inte kroppen som man vill då. Nu är alla svar på plats och det är skönt:)
Nu har här börjats att upptäcka och utforska, det går fort framåt och på höjden. Favoriten är att stå emot någonting och sen titta på mamma/pappa och ge ifrån sig ett brett smajl :)
Tiden går så galet fort snart kommer han springandes här i huset oxå :) :)




Finns det någon som läser min blogg?


Ingen lust att skriva någonting idag!

Från och med i morgon så kommer jag att låsa min blogg, så ni som läser och fortfarande vill läsa hör av er till mig på nått vis så kommer inloggningsuppgifter till er under morgon dagen!

En bättre dag :)

Idag har det varit en underbar dag, allt har verkligen varit tvärtemot med igår. Jag hoppas att detta håller i sig. Alfred har verkligen lyssnat och gjort som han blivit tillsagd, klart det har varit lite suckar men inge bråk iallafall :)
Det blev förmiddagsmys med familjen sen åkte Linus iväg på möte så då blev det storkok med lunch, middag + matlåda. Linus jobbade eftermiddag idag, började två och slutar om typ en timme.



Jag och storkillen fick ett ryck och bakade en smarrig kaka, sockerkaka med chokladglasyr och strössel :) Alfred tyckte den var supergod :) :)



Nu på kvällen har jag sysslat med storkok med mat till Mille :)
Maträtt 1: Potatis,morötter,broccoli och köttfärs
Maträtt 2 : Potatis, morötter,broccoli,blomkål och fisk


Nu ska jag kika på tv4 play missade avsnittet av En unge i minuten igår så ska kika på det innan Linus kommer hem, tror inte min kära sambo är så intresserad av det ;)
//Madde

Vi har visst en tonåring i familjen!

Här är lilla trollet som tror att han är 10 år äldre än vad han igentligen är.  Gränserna försöker han tänja på och beter sig som en stor pojke, hör det till åldern eller har det med att vi fick en bebis i familjen. Vissa dagar är skit jobbiga och vissa går kanon bra! Idag har varit en skit jobbig dag! Usch! Kvällen gick kanon bra. Kanske vi måste ha mer fasta regler han är ju trots allt bara fyra. I morgon blir det att ta tag i detta ordentligt och se om det blir någon bättring! Han är ju så himla go och underbar när han vill <3

Mille är tyvärr fortfarande dålig men vi har börjat fundera på om det verkligen är magsjuka, han är sig själv, kräks inte, har inge feber och inge tecken på att han är sjuk mer än att han har ruskig diare´. Jätte konstigt men ska ringa och höra med bvc i morgon vad dom tror, vad tror ni?
//Madde

TRöööött nu!


Galet trött blev jag helt plötsligt nu, suttit och kikat på bolibompa med Alfred och det gjorde att jag blev trött. Lilleskrutt sover sen en timme tillbaka nu är det bara stor barnet som ska komma i säng också :) sen blir det lite städning (plockning) innan soffläge ska intas. :)

Jobbade ett par timmar idag gick jätte bra, var ganska mycket folk men man märker att turismen börjar trappas ner nu inte alls lika kämpigt som för ett par veckor sen. Sandra är saknad på jobbet, inte alls lika skoj utan dig :P

Lilleskrutt är tyvärr fortfarande dålig så Alfred blir hemma i morgon pga smittorisk. Majsvälling blir det ett par dagar nu!

//Madde

Övningskryper :)


Magsjuka eller bajssjukan kanske man ska säga håller i sig, LInus mår bättre men Mille håller på än! Han mår helt som vanligt ingen skillnad alls mer än att han bajsar ner sig!

Jag och Alfred är fortfarande friska ovanligt nog, brukar alltid vara vi som blir sjuka men nu har vi bytt roller och jag hoppas att vi slipper :)

Idag har det varit övningskrypa för hela slanten och framåt tar han sig fast på sitt eget lilla sätt :) Lite bilder på det har ni högst upp i detta inlägg :)

//Madde

730 dagar tillsammans :) :)


Idag har jag och min älskade sambo 2 års dag. Tyvärr är han sjuk så får pyssla om honom :(
Har haft två underbara år med dig! Både med och motgångar. Vi är starka tillsammans! Många många år till vill jag ha med dig :)


När jag ligger i Din famn

skulle jag kunna sova där för evigt

Bara det är Dig det sista jag ser

Min kärlek till Dig är högre än till himlen,

djupare än de djupaste haven

och klarare än vinternattens glittrande stjärnor

Du är den vackraste gåvan

Att veta att Vi har varandra till varje pris

gör att jag vill vakna

Du är mitt hopp, min kärlek

Du är mitt allt

Jag älskar Dig otroligt mycket!



//Madde

RSS 2.0