Kopporna har anlänt!

I lördags så upptäckte jag små prickar på Miltons kropp och mot kvällen så var dom fler så insåg ganska snabbt att det var vattkoppor! Lilleskrutten har haft tur då han inte fått så mycket men har verkligen märkt att han varit påverkad, trött och lite feber. Sen är det väldigt synd att kopparna inkräktat på hans intimare delar och där verkar det klia emellanåt men resten av kroppen verkar han inte bry sej om. Lillskrutten då!

Men måste ju säga att det tar på krafterna att gå hemma med sjukt barn nu när man är van att jobba relativt mycket, galet trött jag är på kvällen efter att barnen somnat ;)




Tråkig söndag!

Riktigt tråkig söndag har det varit, städa och tvätta, bytt sängkläder så nu är det nogorlunda fint här hemma. Blir en dag till tippen snart hoppas jag, skulle behövas :)
Barnen är badade och den ena skrutten sover och den andra sitter och spelar lite dator innan det är dax att sova, kvällen ska spenderas i soffan framför tvn med den bästa :) Lite true talent och några tända ljus blir det nog :)
I morgon är det nya tag och ny arbetsvecka, jobb hela veckan :) :)


Svenska hjältarna :)


Sverige är klar för fotbolls EM :)

Helt jäkla underbart vilken skön seger,riktigt viktig seger galet spännande och ett fantastiskt spel. Och den absolut bästa lyckan måste vara att få se min kära sambo som blir så glad att tårarna inte var långt borta. Riktig lycka är det!

RSS 2.0