Sista dagen på denna veckan......

Kändes ju att man levde i morse när man slog upp ögonen efter ca 3 timmars sömn, men var en galet rolig kväll på Lindesnäs igår,hamnade i baren istället för entren :P  hur mycket folk som helst, baren rullade hela tiden, kollade första gången på klockan 01,23 så tiden gick fort :)
Jobbade idag också, Sporttältet var det som gällde, en del strul med kassan ett par timmar men efter lite krångel och support så rullade det som vanligt! Tycker det är skit roligt :) Kul med nått nytt :)
Barnen sover nu sött sen ett par timmar tillbaka, mannen har däckat på soffan så nu sitter man här själv, väntar på att min poker tunering ska börja 21.40, har väntat några dagar på denna så kan inte somna ifrån den nu :) :)
*Håll tummarna gott folk*




Pigg som en lärka :)

Nu har jag piggnat till och ser fram emot en kväll i entrén i Lindesnäs :) :) Regnet ska hålla sig borta enligt yr.no men knotten förblir nog på plats som vanligt! Om ca 1,5 timme bär det av så nu är det dax för smink och hårfixning :) :)






Ujujuj!!

Denna dag går otroligt segt, huvudet är tungt pga för lite sömn, barnen är sjuka än, Alfred åkte på 40 graders feber igår men är lite bättre idag, mille är fortfarande låg och seg i kroppen, grinar mycket stackars liten. Dessutom tyckte han att han inte alls ville sova mer när kl 04.20 så var bara att gå upp och mysa en stund framför tv i ca tre timmar innan jag la han för att få somna igen, och då däckade även jag ca två timmar på soffan. Behövligt kan jag säga!

Försöker nu plocka och städa lite emellan vilningarna, ska jobba ikväll/inatt så försöker ta det lite lugnt oxå blir inte mycket sömn i natt heller då jag kanske är hemma mellan 03-03.30 för att sen gå upp med barn och jobba igen :)
Välkommen till verkligheten Madde!

Life is just so wonderful, I enjoy and love it fully!




Man kan inte bli annat än less!

Helt allvarligt, varför ska "folk" alltid kontrollera mig/oss? om vi vill göra si eller så är det väl ändå upp till oss utan att det ska ifråga sättas, Ganska less på att inte få leva mitt liv ifred! Ge er och sköt erat!!

<3





There are things ... that should have never happened ... words thatshould never have been said ... feelings that I did not know existed... and people I wish I had never met ... But there are also memories... I will never forget ... words that are always in my heart ... emotions that never die ... and people I can not live without ♥ ♥ ♥




<3





Det finns saker... som aldrig borde ha hänt... ord som aldrig borde ha sagts... känslor som jag inte trodde fanns... och människor jag önskar att jag aldrig hade träffat... Men det finns också minnen... som jag aldrig kommer att glömma... ord som alltid finns i mitt hjärta... känslor som aldrig dör... och människor jag inte kan leva utan ♥ ♥ ♥


Vi är alla lika mycket värda!

En man hade föreläsning för 500 ungdomar.Han tog fram en 500-lapp och frågade: Är de någon som vill ha den här?Alla räckte upp h...anden!Han knölade ihop den och frågade samma sak. Alla räckte upp handen.Han stampade på den och frågade samma sak. Alla räckte upp handen.Då sa han:Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful, smutsig och tilltufsad av livet någon än är så har han eller hon fortfarande samma värde!



Jag fick ett ryck!

Förmiddagen var bara lugn, gjorde absolut ingenting speciellt var ner på byn och gjorde ett ärende åt min käre sambo sen var vi bara hemma.
Efter att jag och lilleskrutt hade hämtat Alfred gick vi hem, jag klippte gräsmattan, rensade lite rabatter. Lilleskrutt satt i vagnen och babblade för fullt och Alfred sprang efter med sin lilla gräsklippare och hoppade studsmatta.
Har börjat med städningen inne plock och dammsugning är klart ska se lite bolibompa med alfred sen ska golven torkas och den sista finputsningen ska göras blir även lite tvätt som ska tvättas och hängas :)


Fotbollsträning!!

Lite bilder från Alfreds första fotbollsträning :)





Osäkerheten....

Alfred har fått sin första lösa tand, jätte spännande. Trodde han skojjade först när han sa att han hade en lös tand men icke då, jag kände och visst var den lös! :)
Kännt mig ganska nere idag :( Jobbet känns så osäkert, får inge direkta besked. Hoppas få bättre svar i morgon! Kändes som jag verkligen hade det i handen men nu är osäkerheten tillbaka!

Stora killen.....

Tror nog att Alfred är mer än nöjd med sina paket som han fått av nära och kära, kan inte fatta att han redan är fem år, tiden har gått så sjukt snabbt, fattar inte! Jag älskar dej min lilla stora kille :) :)

Tvkväll under filten!

Lindesnäs jobb igår kväll/natt, var hemma vid halv tre och somnade typ tre med en grym huvudvärk *usch*, lilleskrutt ville gå upp strax efter halv sju så det var bara att pallra sig upp.
Har varit på studentbjudning hos älskade syster yster Nicci som tagit sej igenom gymnasiet, duktig tjej :) Hade en kanon dag i Djurås.
Blev en tupplur på soffan när lilleskrutt hade somnat och det var så galet välbehövlig, ska snart slå in lite paket till älskade lilla (stora) Alfred som blir fem år i morgon :) :) GRATTIS!




Dom senaste dagarna.....

Dagen började super bra :)  strålande solsken, klarblå himmel och fåglarna kvittrade när jag och Alfred cyklade iväg till dagmamman i morse. Runt 12 så vände det och regnet föll som spjut i gatan. Såhär har det nu hå¨llt på fram och tillbaka hela dagen! Skit trist rent utsagt!
Jag hoppas det blir bättre i morgon, har ingen lust alls att stå ute i regnet hela kvällen/natten!

Det går bra nu :)



Ljuset i tunneln börjar äntligen visa sig! Går mot ljusare tider, allt börjar äntligen ordna upp sig. Livet är bra underbart asså!




Det här med den nya fantan!

Måste säga att den "nya" fantan som dom har tagit fram är numera utan tillsatta konserveringsmedel och har bara naturliga smakämnen och är utan konstgjorda färgämnen, jag är en riktig fanta älskare men inte nu längre kan jag säga. Apelsinjuice med kolsyra är inget jag vill ha, inte god enligt mig.
Tog kontakt med Cocacolas konsumentkontakt och enligt dom så har det efterfrågats fanta utan tillsatser, mer naturlig. Jsag hoppas dom tappar massa kunder på detta och går tillbaka till den gamla vanliga fantan!
Imorgon blir en spännande dag, lite svar på hur ett par månader framöver kommer se ut! Great!

sveriges nationaldag :)



Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.
Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.


Denna underbara dag, inget mindre än sveriges nationaldag har vi firat med att fixa på gården, klippt gräset, trimmat och älsklingen har varit duktig och fixat barnens sandlåda :)
Blev en grillning idag oxå fläskfile och potatissallad. Gött :)



Slut på veckan!

Efter kvällsbadet så hittade jag en gammal napp som Farmor (svärmor) köpte till Mille för ett par månader sen, han gillade den inte då men efter att han fick den i handen så stoppade han in den i munnen och sög som aldrig förr, mmmmmmm lät han så tydligen var den god. Nu ligger han nerbäddad och sover så sött (med nappen i mun) kanske inte är lika kräsen som innan :) :)
Nu är barn nummer två badat ordentligt och sitter och fikar lite med oss :) :) Snart ska även han bäddas ner och sova, lite tänder och don som ska fixas efter fikat!  :)
Ikväll är det Big Brother final och jag hoppas på att vinnaren blir Simon, helt klart den mest värdiga vinnaren :) :)

Sovmorgon!

Klev upp ur sängen för en timme sen ungefär, fick lite sovmorgon idag. UNderbar sambo jag har som klev upp och tog barnen. Behövde verkligen denna sovmorgon :) Tack snälla älskling :)
Sitter nu och dricker kaffe och kollar på talang med underbara familjen  :) :)



Cruising i Vansbro :)

Nyss kommit hem till värmen, satan i gatan så kallt det blev ute, håller alla tummar och tår för att lilleskrutt inte ska bli förkyld, ligger inne och hostar i sömnen, stackars liten ;(
Blev en massa god mat med trevligt folk och en vända på byn i en raggarbil tillsammans med svärmor, Linus och mina älskade skruttungar :)
Nu är det skönt att sitta under filten i soffan bredvid älsklingen och titta när han spelar Fifa 2011 :) Inte alls avundsjuka på dom som är kvar nere på byn, förmodligen kommer ni inte må så bra i morgon ;)
Ha en underbar kväll alla! Ta hand om er och var rädd om liven ni har :) :)







Ganska bra drag!

Var ganska bra drag på Lindesnäs igår, men galet så vissa är dryga när dom är fulla :P Men det var himla skoj och tiden gick snabbt! Men idag är jag tröööööött! Kom hem halv tre så det kändes idag när man klev upp med barnen i morse :) Så nu sitter jag o barnen och kollar på bolibompa :)

**^?=)/&%¤"%¤&/()=?`^

Jäkla skit, glömde ställa ut tunnorna igår så våran överfulla brännbarttunna står kvar full som en kastrull, hur kunde jag glömma den??!! Inte första gången jag får ringa sopbilen och fråga om han kan åka hit en extra vända, oj så less jag blir på mig själv!

Hade en riktigt kass dag igår, stackars min älskade sambo som fick ut för allting :/ Hade kunnat lagt mig ner och bara grinat! Orkade ingenting, hade inte lust med någonting, usch dagen var bara så grymt dryg!

Pedometer! :)

Äntligen fått hem min pedometer idag så nu räknas hur många steg jag tar, hur många kalorier jag bränner och hur långt jag går :)
Jag håller alla tummar och tår att jag fått jobb nu, fick ett glädjande samtal idag får det slutgiltliga i slutet av veckan, troligtvis börjar jag på söndag!
Snälla håll tummarna för mig!








Underbara sambo!

Vaknade av att min telefon ringde strax innan nio, min älskade sambo som ringer LÄS INTE AFTONBLADET! han är för jäkla söt, tur han sa det annars hade jag ju åkt på niten som han och få veta vem som åkte ur bb och det hade varit surt!
Tack söta hjärtat!
Alfred sov fortfarande klockan nio så tänkte att nått kanske inte var som det ska och rätt hade jag spydde rakt ut efter att jag fått upp han i sängen plus att han inte säger mycket och det är inte likt han, så det var bara att ringa till dagmamma och säga att han får vara hemma, så nu ligger han nerbäddad i soffan och kikar på barnprogram :)

RSS 2.0